Film- og videoproduktion med mennesket i centrum

Journalistisk og akademisk indhold formidlet på video

Søger du hjælp til at gøre kompliceret indhold tilgængeligt for slutbrugeren med fængende, visuel historiefortælling? Meedom Kommunikation har de seneste 10+ år arbejdet med filmproduktion, der leverer journalistisk og akademisk indhold i øjenhøjde. Vores videoproduktioner er centreret omkring the Human Factor, hvor mennesket er i centrum, når der skal formidles vigtige og komplekse fortællinger.

Film- og videoproduktion er et effektivt kommunikationsmiddel til at nå en bred målgruppe med adskillige budskaber og informationer. Vi gør det komplekse forståeligt med målrettet kommunikation.

Videoproduktion på tværs af platforme

Videoproduktion kan de fleste selv stå for ved hjælp af deres mobil. Men hvordan komponerer man et billede? Hvordan performer man foran kameraet? Og ikke mindst hvordan tilrettelægger man et storyboard, som vil fænge og engagere publikum? Alt det kan Meedom Kommunikation hjælpe dig med, så du bliver synlig på SoMe-platforme og diverse mediekanaler for den relevante målgruppe.

Uanset om du vil håndgribeliggøre forskningsresultater, skabe en stærkere visuel identitet eller skille dig ud i en verden, der er tætpakket med indhold fra konkurrenterne, så kan vi hjælpe dig med vores videoproduktion.

logo-alt
​​

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Vil du høre mere om det store potentiale, videoproduktion kan have for din kommunikationsindsats? Eller har du en film, du ønsker at få produceret?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din filmproduktion – så du kan komme ud med dit budskab.​

Telefon:

24 94 25 32

E-mail:

info@meedom-kommunikation.dk


​​​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt