Engagerende og fascinerende undervisningsfilm

Klæd den nye generation på til fremtidens udfordringer

Undervisningsfilm stiller høje krav til det pædagogiske og didaktiske indhold og tilgang, og det sværeste er altid at ramme målgruppen med et engagerende og fascinerende greb og budskab. Hos Meedom Kommunikation arbejder vi tæt sammen med Danmarks bedste fagdidaktikere for at udvikle de bedst mulige film og videoer, der klæder den nye generation på til fremtidens udfordringer.

Vi tilbyder produktion af undervisningsfilm på vegne af fonde, forskere, institutter og universiteter, som ønsker at konvertere den nyeste viden til målgruppeorienterede undervisningsforløb. Vi hjælper kunder overalt i Danmark, og vi har allerede produceret undervisningsmaterialer for flere prominente institutioner.

Samspil mellem undervisningsfilm, interaktive medier og andet materiale

Selvom undervisningsfilm har et stort didaktisk potentiale, fungerer intet undervisningsmateriale bedst alene. Derfor kan vi tilrettelægge undervisningsfilm som et led i større projekter med interaktive medier, skriftligt materiale og lignende. Vi sørger for en rød tråd mellem de enkelte elementer, der skaber den bedste brugeroplevelse og største læringspotentiale.

Dertil er det afgørende at have for øje, hvorvidt undervisningsmaterialet udformes til elever i indskolingen, på gymnasiet eller et sted herimellem. Vi vurderer nøje, hvilken henvendelsesform er mest gavnlig i forhold at fange og engagere netop din målgruppe, så formidlingen er tilpasset dem, der formidles til.

Hos Meedom Kommunikation ønsker vi at bidrage til, at dansk forskning kommunikeres ud til befolkningen, så det kan bruges aktivt i forhold til uddannelse og dannelse af børn og unge mennesker i hele landet.

Kontakt os og nå ud med din forskning til kommende generationer

Gør dine forskningsresultater tilgængelige for kommende generationer med målrettede undervisningsfilm. Kontakt Meedom Kommunikation i dag og hør mere om, hvordan vores tilgang til undervisningsmaterialer kan få din viden og din forskning ud til en bredere målgruppe.​