Film- og videoproduktion med mennesket i centrum

Journalistisk og akademisk indhold formidlet på video

Søger du hjælp til at gøre kompliceret indhold tilgængeligt for slutbrugeren med fængende, visuel historiefortælling? Meedom Kommunikation har de seneste 10+ år arbejdet med filmproduktion, der leverer journalistisk og akademisk indhold i øjenhøjde. Vores videoproduktioner er centreret omkring the Human Factor, hvor mennesket er i centrum, når der skal formidles vigtige og komplekse fortællinger.

Filmproduktion er et effektivt kommunikationsmiddel til at nå en bred målgruppe med adskillige budskaber og informationer. Meedom Kommunikation arbejder med filmproduktion for forskere, institutter, fonde og universiteter i hele Danmark, som ønsker at gå gjort det komplekse forståeligt med målrettet kommunikation.

Filmproduktion på tværs af platforme

Videoproduktion kan de fleste selv stå for ved hjælp af deres mobil. Men hvordan komponerer man et billede? Hvordan performer man foran kameraet? Og ikke mindst hvordan tilrettelægger man et storyboard, som vil fænge og engagere publikum? Alt det kan Meedom Kommunikation hjælpe dig med, så du bliver synlig på SoMe-platforme og diverse mediekanaler for den relevante målgruppe.

Uanset om du vil håndgribeliggøre forskningsresultater, skabe en stærkere visuel identitet eller skille dig ud i en verden, der er tætpakket med indhold fra konkurrenterne, så kan vi hjælpe dig med vores videoproduktion. Vi kan producere film, der fungerer på tværs af platforme, og kan anvendes i forbindelse med undervisning, corporate branding, forskningskommunikation og meget andet.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vores videoproduktion

Vil du høre mere om det store potentiale, videoproduktion kan have for din kommunikationsindsats? Eller har du en film, du ønsker at få produceret? Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din filmproduktion – så du kan komme ud med dit budskab.​